Kadın modası söz konusu olunca birbirinden farklı şık tasarımlara sahip aksesuarlar söz konusudur. Ancak söz konusu erkek modası olunca ise aksesuar çeşitleri çok daha sınırlıdır. Son zamanlarda her ne kadar erkeklerin kullanımına yönelik farklı aksesuar tasarımları denense de erkeklerin aksesuar tercihi genellikle aynıdır; cüzdan, kemer ve saat. Aynı zamanda bu ürünlerin her birinde en çok tercih ettikleri üretim malzemesi ise deri malzemedir. Deri cüzdan modelleri, deri saat kayışları, deri aksesuar ve kılıf modelleri hatta son zamanlarda sevilerek kullanılan deri macbook ve ipad kılıfları. Yazımızda ise erkeklerin çok uzun yıllardır en çok sevdiği ve kullanmayı tercih ettiği ve aksesuardan çok bir ihtiyaç olan deri cüzdan hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışacağız. 

Günümüzde birçok erkek geçmiş dönemlerin aksine şık bir görünüme daha çok önem vermektedir. Bu yüzden erkeklerde aksesuar kullanımı da her geçen gün daha da artmaktadır. Ancak dönemin aksesuar modası her ne olursa olsun en sevilen ve en çok tercih edilen erkek aksesuarlarının başında erkek deri cüzdan modelleri gelmektedir. Kadınlar için nasıl ki çanta kullanımı hem şıklık hem de kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlıyor ise cüzdan da erkekler için aynı görevi üstlenmektedir. Bir erkek, cüzdanı sayesinde yanında para, kimlik, kredi kartı, ehliyet gibi her zaman üstünde bulunması gereken önemli şeyleri rahatlıkla yanında taşıyabilir. Peki neden deri cüzdan? Kıyafetlerde, eşyalarda deri kullanımının tarihi neredeyse insanlığın tarihi kadar eskidir. Bunun en önemli nedeni ise derinin sahip olduğu avantajlardır. Derinin dayanıklı olması, kendisine has dokusu, kumaş kalitesi ve tüm bunların yanı sıra sağladığı şık görünüm deri cüzdan tercih etmeniz için en önemli nedenler arasında yer almaktadır. 

Deri Cüzdan Seçiminin Püf Noktaları


Kendinize, dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanabileceğiniz şık bir deri cüzdan satın almak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize üzerinde isminizin veya tarihin yer aldığı, her zaman sizi hatırlatacak modern bir deri cüzdan almak isteyebilirsiniz. Hangi sebeple olursa olsun deri cüzdan almaya karar verdiyseniz bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle de gerçek deri ile hazırlanmış bir deri cüzdan modeli almak istiyorsanız. 

Deri cüzdan seçimi yaparken dikkat etmeniz gerekenlerden kısaca bahsedecek olursak öncelikle nasıl bir cüzdan istenildiğine karar verilmelidir. Deri cüzdanların en sık tercih edilen cüzdan modeli olması klasik cüzdan modellerinin yanı sıra, kartlık, çift taraflı, tek taraflı ya da uzun telefon cüzdanı gibi farklı modellerin tasarlanmasını sağlamıştır. İhtiyaç duyulan deri cüzdan modeline karar verdikten sonra hangi renk olacağına karar verebilirsiniz. Deri cüzdanlarda taba, gri veya siyah renk tonlarında deri cüzdan modelleri bulunmaktadır. Son olarak ise deri cüzdan seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli detay, güvenilir bir üreticiden hakiki deri ile üretilmiş deri cüzdan tercih etmektir. 

Vivien Leather Deri Cüzdan Çeşitleri


2017 yılında Malatya’da kurulan Vivien Leather, tamamen doğal malzemeleri kullanarak titiz ve detaylı bir işçilik ile deri ürünler üreten bir markadır. Özenle tasarladığı ve ürettiği ürünlerden biri de deri cüzdan çeşitleridir. Erkeklerin farklı ihtiyaçlarını göz önüne alan Vivien Leather, herkes tarafından sevilerek kullanılan klasik erkek deri cüzdan modellerinin yanı sıra tek taraflı kartlık, çift taraflı kartlık ve uzun telefon cüzdanı çeşitlerini de üretmektedir. Vivien Leather tarafından tasarlanan ve üretilen bütün deri cüzdan modelleri hakiki deri malzemeden el dikişi ile üretilmiştir. 

İlginizi Çekebilir: Neden Deride El Dikişi Tercih Edilmelidir?

Vivien Leather olarak bu yazımızda deri cüzdan ile ilgili en çok merak edilen konular hakkında detaylı bilgiler vermeye çalıştık. Eğer siz de hakiki deri ile üretilmiş ve ustalık isteyen bir titizlikle işlenmiş elişi dikişiyle hazırlanmış deri cüzdana sahip olmak ya da sevdiklerinize hediye almak isterseniz sitemizde bulunan deri cüzdan modellerine göz atabilirsiniz. 

×