Kurumsal hediyeler genellikle özel bir günü kutlamak için ya da bir işletmenin çalışanlarına bir takdir, tebrik anlamında ücretsiz olarak verdiği hediyelerdir. Kurumsal hediyelerin üzerinde markanın logosu, ismi bulunabilir ya da kullanıcıya özel kişiselleştirilerek alıcının adını taşıyan tasarımlar bulunabilir. Bu hediyeler anı olarak saklanabileceği gibi günlük kullanıma da uygun olan hediye seçenekleri çok fazladır. Çeşit olarak çok fazla alternatifi bulunan kurumsal hediye seçerken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Yazımızda kurumsal hediye seçimi nasıl yapılır? Kurumsal hediye seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Sizler için aşağıda bu soruların yanıtlarını ve bu konuda önemli bilgiler vereceğiz. Siz de kurumsal hediye seçimi konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

Konsepte veya Özel Güne Uygun Olması 


Kurumsal hediye seçiminde dikkat edeceğiniz noktalardan ilki seçtiğiniz hediyenin konsepte ve özel güne uygun olmasıdır. Konsepte ve özel güne uygun hediye seçmek hediyenizi verdiğiniz kişiyi mutlu edecek ve günün anlamına uygun olacaktır. Konsepte uygun ve özel güne uygun olan hediyeler hediye ettiğiniz kişide anlam bulacak ve kişi hediyeye her baktığında o günü hatırlayacaktır. Bu anlamda hediye seçimi son derece önemli olan ve özen gösterilmesi gereken konudur.

Günlük Hayatta Kullanılabilir Olması

Seçtiğiniz hediyenin kullanışlı olması bir diğer dikkat edilmesi gereken noktalardandır. Hediye seçimi esnasında seçtiğiniz hediyenin günlük hayatta ne kadar kullanıldığına dikkat etmeniz ve seçimlerinizi bu yönde şekillendirmeniz önemlidir. Alınan hediye aldığınız kişinin işine yaramalı ve gün içinde kullanıma uygun olmalıdır. Aksi halde bu hediyeler bir kenarda kalır ve kişinin işine yaramadığı için kullanılmaz. Seçtiğiniz hediye günlük hayatta kullanılabilir bir hediye olursa herkes o ürünü kullanır ve gün içinde bu hediye sayesinde rahat eder.

Kişiselleştirilebilir Olması


Hediye seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise hediyenin kişiselleştirilebilir olmasıdır. Kişiselleştirilebilir hediyeler kişiyi özel hissettiren hediyelerdir. Bu anlamda hediye seçimi yaparken karşınızdaki kişiyi mutlu etmek ve özel hissettirmek istiyorsanız kişiselleştirilebilir hediye seçimi yapabilirsiniz. Kişiselleştirilebilir hediyeler üzerinde isim, soy isim ya da fotoğraflar bulunabilir. Her kişiye özel olarak üretilen kişiselleştirilmiş kurumsal hediyeler çalışma arkadaşlarınızı çok mutlu edecek ve onların motivasyonunu artıracaktır. 

İlginizi çekebilir: Macbook Organizer Tavsiyeleri

Yazımızda sizler için “Kurumsal hediye nasıl seçilir?” başlığı altında sizlere kurumsal hediyeler hakkında önemli bilgiler verdik. Siz de çalışanlarınıza kurumsal hediyeler vermek istiyorsanız sizler için en uygun hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. En uygun hediyeyi seçip Vivien sitesinden sipariş oluşturabilirsiniz. Siz de sitemizi ziyaret edebilir ve sizler için özel olarak ürettiğimiz ürünlerimizi görme fırsatı bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz her konu hakkında bilgi almak isterseniz sitemizde bulunan iletişim kanallarından birini kullanarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

×