Deri ürünler son derece kullanışlı ve uzun ömürlü ürünlerdir. Yapımında deri kullanılan pek çok ürün vardır. Deriden üretilen bu ürünler; deri çantalar, deri cüzdanlar, deri kemerler,  deri ceketler, deri detaylı elbiseler, deri pantolonlar ve daha pek çok ürün… Deri ürünler içerisinden bu yazımızda sizler için deri cüzdanları ele alacağız. Deri cüzdanlar pek çok kişi tarafından tercih edilen ve sık kullanılan ürünlerdir. Deri cüzdanlar asil duruşları ile pek çok kişinin beğendiği bir model olarak karşımıza çıkar. 

Deri cüzdanları deri çantalarla kombinleyen kadınlarımız son derece modern bir havaya bürünürken deri kemer ve deri cüzdan kullanan erkekler de en az kadınlar kadar dikkat çekici bir görünümde olurlar.  Deri cüzdanlar aynı zamanda çok sağlam bir yapıya sahiptirler. Peki, sık kullanılan deri cüzdan bakımı ve temizliği nasıl yapılır? Deri cüzdan bakımından yapılması gerekenler nelerdir? Aşağıdaki yazımızda sizler için bu soruların yanıtlarını vereceğiz. Siz de deri ürünlerin temizliği hakkında bilgi sahibi olmak ve sahip olduğunuz deri detaylı eşyalarınızı güvenli bir şekilde temizlemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirisiniz. Keyifli okumalar dileriz.

Deri Nasıl Temizlenir?


Deri ürünler kullanmak pek çok kişinin tercih ettiği ve hayatında yer verdiği durumdur. Deri ürünleri kullanmak her ne kadar güzel olsa da temizliği konusunda özenli davranmak gerekir. Çünkü deri özel bir yapı olduğu için temizliğinin de özenli bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Peki, deri nasıl temizlenir? Özellikle deri cüzdan bakımı nasıl yapılır? Bu soruların cevaplarını vermeden önce deri ürünleri temizlerken kimyasallar içeren maddeler kullanmamanız gerektiğinden söz etmek isteriz. Kimyasal içeren temizleyici ürünler ilk başta deri ürünü temizliyor gibi dursa da zaman içerisinde deri ürüne zarar verecektir. Bu noktada dikkatli olmanız gerekir. Deriyi temizlerken evde bulabileceğiniz en ideal malzeme Arap sabunudur. Eğer evinizde Arap sabunu yoksa endişelenmenize gerek yok Arap sabunu yerine sirke ve su kullanabilirsiniz. Sirke ve suyu eşit oranda olacak şekilde ayarlamalısınız. Böylece bir bez yardımı ile deri cüzdanınızı temizleyebilirsiniz. Ancak sirkeli bezinizle sildiğiniz deri cüzdanınızı sonrasında kuru bir bez ile silmelisiniz. Böylece deri cüzdanınız ıslak kalmamış ve kurulanmış olacaktır.

Deri Cüzdan Bakımında Mutlaka Yapmanız Gerekenler


Cüzdan temizliğinde dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. Dikkat etmeniz gereken noktaların en başında temizleme işlemini belirli aralıklarla yapmanız gerektiğidir. Belirli aralıklarla cüzdanınızı temizlemeniz cüzdanınızın ömrünü uzatacak ve ilk günkü gibi kalmasını sağlayacaktır. Cüzdan temizliği yaptığınız sürece cüzdanınızda tozlu, kirli bir görünüm olmayacaktır. Deri cüzdan bakımı yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta ise cüzdan temizleme sırasında yoğun kimyasal maddeler kullanmaktan kaçınmanızdır. Deri cüzdan bakımı esnasında kimyasal maddeler kullanmanız cüzdanınızın aşınmasına sebep olabilir. Cüzdanınızda meydana gelen aşınmalar da cüzdanınızın daha eski görünmesine sebep olacaktır. Bu nedenle deri cüzdan bakımı yaparken yoğun kimyasal içeren maddeler kullanmaktan kaçınarak kimyasal içeren maddeler yerine nemli bez tercih edebilirsiniz. Deri cüzdan bakımından nemli bezler sizlerin deri cüzdanınıza zarar vermeden temizliği gerçekleştirecektir.

Deri cüzdan kullanmak istiyorsanız kendinize en uygun cüzdan modelini seçip Vivien sitesinden sipariş oluşturabilirsiniz. Siz de deri cüzdan ve deri kartlık satın almak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilir ve sizler için özel olarak ürettiğimiz ürünlerimizi inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz her konu hakkında bilgi almak isterseniz sitemizde bulunan iletişim kanallarından birini kullanarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

×