Apple Watch kullanırken bazı dönemlerde Apple Watch kordonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Apple Watch kordonunuzu değiştirmek ve yeni bir kayış satın almadan önce Apple Watch saatinizin boyutuna uygun bir kayış kullandığınızdan emin olmanız son derece önemlidir. Boyutları uyumlu olduğu sürece, Apple Watch Series 4 ve sonraki modellerde ve Apple Watch Series 1, 2, 3 için tasarlanan kayışları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Apple Watch kordonu nasıl değiştirilir? sorusunu merak ediyorsanız yazımızda sizler için değiştirme aşamalarını teker teker ele aldık. Yazımızı okumaya devam ederek siz de Apple Watch kordonunuzu nasıl değiştirebileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.  Keyifli okumalar dileriz.

Apple Watch Kayışınızı Değiştirirken Dikkat Etmeniz Gerekenler 


Apple Watch kullanırken kordon değişikliği yapmak yeni bir saat almış gibi hissettirebilir. Apple Watch kordonunu değiştirirken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar söz konusudur. İlk aşamada yapmanız gereken adım; Apple Watch'unuzu tüy bırakmayan, mikro fiber bez ya da yumuşak bir bez ile temiz bir yüzeye, kadranı aşağıya bakacak şekilde yerleştirmektir. Sonrasında baklalı model bileziğiniz varsa kayışı iki parçaya ayırmak için halka üzerindeki hızlı çıkarma düğmesine basabilirsiniz. Daha sonra ise kayışı çıkarmak için kayış çıkarma düğmesini basılı tutun ve kayışı yana kaydırın. Kayış dışa doğru kaymadığını görürseniz kayış çıkarma düğmesine tekrar basın ve basılı tuttuğunuzdan emin olun. Kayış üzerindeki yer alan yazının size doğru olmasına dikkat edin, sonrasında yeni kayışı bir tık sesi duyuncaya kadar içe doğru kaydırın ve işte yeni kordonunu taktınız. 


İlginizi Çekebilir:  Deri Saat Kordonlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yukarıdaki yazımızda sizler için “Apple Watch kayışı nasıl değiştirilir?” başlığı altında sizlere bu konu hakkında önemli bilgiler verdik. Siz de Vivien sitesinde bulunan kayış modellerini inceleyerek en uygun ürünü seçerek sipariş oluşturabilirsiniz. Siz de sitemizi ziyaret edebilir ve sizler için özel olarak ürettiğimiz ürünlerimizi görme fırsatı bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz her konu hakkında bilgi almak isterseniz sitemizde bulunan iletişim kanallarından birini kullanarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

×