Deri, kitap ciltleri ve kapaklar için en değerli malzemeler arasında yer almaktadır. En eski kitap ciltleme malzemelerinden biri olan derinin, günümüzde de devam eden uzun ve zengin bir tarihi vardır. Deri ciltli çok az baskı olmasına rağmen, deri hala küçük tirajlı özel baskılar için favori bir malzemedir ve onlara ekstra prestij ve değer verir. Bunun yanı sıra deri kitap kılıfı kullanımı da kitap kapağını ve cildini korumak açısından son derece önemlidir. 

Kitap okumak sizin için vazgeçilmez bir aktivite ise deri kitap kılıfı mutlaka kullanmanız gereken bir üründür. Ayrıca kitabınızı gittiğiniz her yere taşıyor ve bulduğunuz her fırsatta otobüste, vapurda hemen açıp okumaya başlıyorsanız kitap kılıfı tam size göre bir üründür. Vivien Leather olarak bu yazımızda, kitap kılıfı kullanımı hakkında merak edilenleri detaylı bir şekilde sizler ile paylaşacağız.

Neden Kitap Kılıfı Kullanmalısınız?


Kitap okumak insanların kişisel gelişimini etkileyen en önemli etkenler arasında yer almaktadır. İnsanın düşünce yapısını ve hayal dünyasını geliştiren kitap okuma anlayışı kelime dağarcığını da artırmaktadır. Bunun yanı sıra kitap okuma alışkanlığı insana bilgi ve birikim kazandırır. Okumak, kişiyi öğrenmeye teşvik ederken en önemli bilgi kaynağı olarak da bilinmektedir. 

Çoğu insan için en kolay ve en etkili öğrenme metodu kitap okumaktır. Gelişmiş ülke toplumları, sahip oldukları bilgilerin birçoğunu kitap okuma alışkanlığı ile kazanmıştır. Bu nedenle kitaplar çok değerlidir ve geçmişten günümüze her zaman korunması hedeflenmiştir.

Kitabı korumak için en etkili eşya ise kitap kılıfı kullanımıdır. Kitap kılıfı kullanımı, kitabı dış etkenlerden koruyan en temel ürünlerdendir. Bunun yanı sıra kitap kılıfı kullanımının birçok avantajı mevcuttur. Bunlardan en temel olanları ise aşağıdaki gibidir:

  1. Kitap kılıfının kulpları sayesinde hareketleriniz kısıtlanmadan kitabınızı minik bir çanta gibi taşımanız mümkündür.
  2. Deri kitap kılıfları nostaljik havası ile kitabınızın sayfalarının yıpranmasına ve kırışmasına engel olur.
  3. Üzerine dikili sapını ayraç olarak kullanabilir ve ayraç düştü, kayboldu derdi olmadan okumaya devam edebilirsiniz.
  4. Ürüne isminizi yazdırarak kişiselleştirme özelliğinden yararlanmanız da mümkündür. 
  5. Ne okuduğunuzu etraftaki meraklı gözlerden koruyabilir ve rahatça istediğiniz her kitabı okuyabilirsiniz.
  6. Deri kitap kılıfı kitapsever arkadaş çevreniz için de çok özel bir hediye olabilir. İçine hoşlanacağı bir kitabı da koyup güzel bir sürpriz yapmanız mümkündür.

Vivien kitap kılıflarının genel özellikleri ise aşağıdaki gibidir: 

  1. 24×19 cm ölçülerinde (kapalı durumda)
  2. 5 cm. kalınlığına kadar olan kitaplar için uygundur.
  3. Tamamen el işçiliği ile hazırlanmıştır.
  4. Ücretsiz olarak kişiselleştirme yapılabilmektedir.

İlginizi Çekebilir: Neden Deri Defter Kılıflarını Tercih Etmelisiniz?

Vivien deri kitap kılıfı kahverengidir. Çanta görünümü sayesinde bir el çantası gibi taşınabilen bu kılıf ile kitaplarınız şık bir tasarıma sahip olabilir. Ayrıca kişiselleştirme özelliği ile istediğiniz gibi farklı bir tasarım elde etmeniz de mümkündür. Crazy deriden yapılan bu kılıf vintage görünümü ile sizi eski zamanlara götürecek eşsiz bir parçadır.

Vivien Leather olarak bu yazımızda, deri kitap kılıfı ve avantajları hakkında merak edilenleri detaylı bir şekilde sizler ile paylaştık. Amacımız, %100 yerli üretim ile ömür boyu yanınızdan ayırmayacağınız, miras bırakacağınız ürünler üretmek! Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir veya iletişim kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

×